Cautare

19943 de rezultate pentru "bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (3.74 secunde)
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a efectuat ieri o vizita in judetul Satu Mare. Fostul premier a inspectat, cu aceasta ocazie, noua sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din localitate.
Revenirea Emiliei Murineanu (foto) la sefia Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta dupa ce a condus o buna perioada AJOFM Satu Mare este si acum pe buzele unor carcotasi.
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat luni ca, in decursul saptamanii viitoare, urmeaza sa se intalneasca cu reprezentantii celor sase judete care nu au nicio groapa de gunoi functionala, in vederea gasirii de solutii privind depozitarea deseurilor.
Aproape 1.000 de firme din judetul Satu Mare au datorii la bugetul de stat de 1.225 miliarde de lei.
Simbata si duminica, in fata Hotelului "Dacia”, Primaria municipiului Satu Mare a amplasat o urna in care satmarenii au putut introduce orice suma de bani pentru a veni in ajutorul sinistratilor din Banat.
Fondul de investitii Fabian si dezvoltatorul imobiliar SCD Group (din Ungaria) au infiintat o companie mixta, denumita SCD Fabian OSM (detinuta in proportii egale de cele doua societati), cu scopul dezvoltarii imobiliare in zona de vest a Romaniei.
de cosmar din optimile Cupei Cupelor, cu Benfica Lisabona, Energia Pandurii Targu Jiu are parte astazi, de la ora 18.00, de un nou duel tare, de aceasta data in Liga Nationala de handbal masculin, cu campioana HCM Constanta.
Actrita, ucisa apoi violata Achetatorii spun ca Gabriela Dorgai a fost tarata pe asfalt si iarba 35 de metri. Gabriela Dorgai (foto) era actrita de 25 de ani, timp in care a jucat nenumarate roluri alaturi de colegii de la Satu Mare.
Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare. Erau vedetele salonului de masaj erotic care servea drept paravan pentru un bordel de lux.
Teles '7, Cisotti '64 Echipele de start: ... Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Bursa Romana de Marfuri a organizat in data de 20.09.2010 o noua tranzactie cu certificate CO2 pe Piata la disponibil in Ringul certificatelor CO2.
Senatorul Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD+PC din Senatul Romaniei, are un punct de vedere referitor la Legea Bugetului, adoptata joi de Parlament, punct de vedere pe care il puteti citi in continuare.
Evolutiile bursiere din ultima perioada sunt promitatoare pentru acest sfârsit de an.Obiceiurile traditionale oltenesti sunt printre cele mai frumoase din tara, atragând de la an la an din ce în ce mai multi turisti în zonele unde acestea sunt pastrate înca în aceeasi forma mostenita din generatie în generatie.
Absolventii au posibilitatea sa-si gaseasca un job vineri, cu ocazia bursei locurilor de munca Holul Universitatii "Dunarea de Jos" va gazdui vineri, incepind cu ora 9.00, bursa locurilor de munca pentru absolventi, actiunea, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AJOFM) Galati, desfasurindu-se simultan si la Tecuci, la Casa de Cultura.
Organizatorii au dat vina pe vreme, vazand cati participanti a adunat "Bursa locurilor de munca pentru absolventi", organizata vineri la Slatina, Caracal, Bals si Corabia.
Desi li se ofera sansa de a-si gasi un loc de munca, majoritatea somerilor prefera sa ignore posibilitatea de a munci.
Printre cei 65 de angajatori participanti la Bursa locurilor de munca s-a numarat si Fundatia de Sprijin a Virstnicilor (FSV) care a scos pe piata 75 de posturi de ingrijitori. Pina la inchiderea Bursei doar 24 de persoane si-au aratat disponibilitatea pentru o astfel de slujba.
Bursa locurilor de munca pentru persoanele cu probleme de integrare pe piata muncii, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vâlcea, a oferit ieri 615 posturi din toate domeniile de activitate atât pentru cei cu studii medii sau generale, cât si pentru absolventii de facultati.
google-analytics.com